Verrassingsreis [2022]

De Gouden Engel, kunst- en cultuurreizen, verrassingsreis, Louman & Friso
De reisbestemming blijft tot het laatste moment onbekend. Beeldende kunst, architectuur, historie, muziek, natuur en landschap zijn vaste onderdelen van het excursieprogramma. Medewerkers van De Gouden Engel en plaatselijke begeleiders zullen hun medewerking verlenen.
 • Driedaagse reis met alle elementen die een reis boeiend maken: excursies, deskundige begeleiding, natuur, samen eten en …. onverwachte momenten! 
 • Aandacht voor beeldende kunst, architectuur, natuur en landschap. 
 • Inhoudelijke begeleiding: medewerkers van De Gouden Engel en plaatselijke gidsen. 
 • Algemene begeleiding: Gerard Kemna.

Reisgegevens

reiscode: 204
• Korte reis
• Busreis
data: 9 jun 2022
t/m 11 jun 2022
duur: 3 dagen
reissom: € 640,-
inschrijfformulier (pdf)

VOORLOPIG PROGRAMMA

Donderdag 9 juni
9 uur: vertrek per luxe touringcar vanaf Nijmegen-CS.
Tussen 10 en 10.30 uur: opstapmogelijkheid nabij een nader te bepalen NS-station.
Aansluitend: start van een gevarieerd 3-daags excursieprogramma met o.a. bijzondere architectuur, museumbezoek, kunst in de openbare ruimte, tuin- en landschapskunst, muziek.
Avond: diner in het restaurant van het hotel (inbegrepen).

Vrijdag 10 juni
Vervolg van het excursieprogramma. Details worden op de dag zelf bekend gemaakt. Er zijn diverse keuze-mogelijkheden. Bij goed weer volgt 's middags een wandeling door een bijzonder natuurgebied.
Avond: samen eten met een bijzonder avondprogramma. 

Zaterdag 11 juni
Vervolg excursieprogramma met o.a. moderne architectuur en beeldende kunst, museumbezoek.
Muziek- en/of theaterprogramma.
Ca. 17.30 uur: einde verrassingsweekend en aankomst bij NS-station.
Ca. 19 uur: aankomst bij Nijmegen-CS.

 1. De laatste informatie over de overige opstapplaats(en) ontvangt u ca. 8 dagen vóór vertrek. Nijmegen is de eerste opstapplaats. Wanneer u twijfelt of u de over de ontmoetingsplek 's ochtends tijdig kunt bereiken kunt u bellen voor 'een klein tipje van de sluier' .................. Hotelinformatie zullen we pas tijdens de reis verstrekken. 
 2. Begeleiding: medewerkers van De Gouden Engel en plaatselijke gidsen zorgen voor de inhoudelijke begeleiding. Algemene begeleiding: Gerard Kemna. 
 3. Excursies / goed ter been / audiosysteem: het excursieprogramma is voorlopig. Ca. 8 dagen vóór vertrek ontvangt u nadere informatie en de deelnemerslijst. Tijdens de excursies zullen we regelmatig de bus verlaten en te voet verder gaan. Deelnemers dienen daarom goed ter been te zijn. Wij zullen tijdens de excursies gebruik maken van het audiosysteem van De Gouden Engel. Wij hebben goede evaringen met de 'oortjes' en oortelefoons, ook bij mensen met een gehoorapparaat. 
 4. COVID-19 en verder. Wij zullen ons bij de uitvoering van de reis minimaal houden aan de veiligheidseisen die op dat moment ter plaatse gelden. Reisdeelname is alleen mogelijk wanneer u uiterlijk twee weken vóór de vertrekdatum voldoende gevaccineerd bent tegen Covid-19. Wij blijven de vinger aan de pols houden, en zullen u nader informeren wanneer we de reis niet kunnen uitvoeren. U ontvangt in dat geval de reeds betaalde reisgelden retour.
 5. Minimum aantal deelnemers. De reissom is gebaseerd op een minimum van 24 deelnemers. Indien dit aantal niet gehaald wordt kan de reissom met maximaal € 50,-- p.p. verhoogd worden, opdat een dergelijke reis tóch doorgang kan vinden. 
 6. Donateurs van Stichting De Gouden Engel (alsook hun eventuele medereiziger) ontvangen een korting van € 10,-- p.p. op de reissom. U bent donateur wanneer u minimaal € 30,- als Donatie-2022 hebt overgemaakt op het ING-banknummer
  NL78 INGB 0000 0701 05 van Stichting De Gouden Engel. 
 7. VOORLOPIGE OPGAVE IS MOGELIJK! Bent u geïnteresseerd maar kunt u nog niet definitief beslissen dan adviseren wij u een voorlopige opgave. Wij blijven dan kosteloos een plaats voor u vrijhouden tot u van ons een berichtje krijgt, waarna u zo snel mogelijk moet beslissen.

! Reisvoorwaarden. Op deze reis zijn de reisvoorwaarden van De Gouden Engel van toepassing. U kunt deze hier lezen of downloaden.

Inbegrepen:
 • vervoer per luxe touringcar gedurende de gehele reis; 
 • 2 overnachtingen op een bijzondere locatie; toeslag alleengebruik kamer: € 40,-- 
 • 2x ontbijt, 1x diner plus een extra diner of lunch 
 • entrees en bezoekkosten tot een bedrag van maximaal € 30,-- p.p. 
 • muziek- en of theatervoorstelling 
 • kunsthistorische en algemene begeleiding tijdens gehele reis. 
NIet inbegrepen:
 • (eventuele) overige maaltijden 
 • eventuele overige kosten van entrees, bezoekkosten, OV 
 • fooi voor de buschauffeur

Inschrijven

Via dit formulier kunt u zich inschrijven voor deze reis.
Bent u geïnteresseerd maar kunt u nog niet definitief beslissen, dan bestaat ook de mogelijkheid van voorlopige opgave.
Wij houden dan kosteloos een plaats voor u vrij.

Vult u hier de reiscode in, deze staat rechts bovenin de pagina, in het blokje Reisgegevens