De Gouden Engel

STICHTING DE GOUDEN ENGEL
DE GOUDEN ENGEL is in 1988 opgericht om internationale contacten op het gebied van kunst en cultuur te bevorderen. Hoofdactiviteit van de stichting is het organiseren van reizen. 

Op onze cultuurreizen bieden we u een uitgebreid excursieprogramma, afgewisseld met momenten dat u zelf uw keuzes kunt maken. De kunsthistorische en algemene begeleiding is steeds in handen van deskundige en enthousiaste medewerkers, die gewend zijn om op groepsreizen rekening te houden met individuele wensen. Behalve kunsthistorische en culturele bagage kunt u van hen ook organisatietalent en plaatstelijke bekendheid verwachten.
De begeleiders doen suggesties als het gaat om gezamenlijk eten, concert-, theater- of museumbezoek.

Regelmatig vormt een muziek-, theater- of dansgroep onderdeel van de reizigersgroep. Medereizigers profiteren van de buitenlandse contacten en kunnen genieten van concerten en optredens op bijzondere locaties.

De deelnemers aan de reizen van De Gouden Engel vormen een gemêleerd gezelschap en zijn meestal ouder dan 50 jaar. Een groot deel is alleengaand.

De Gouden Engel heeft besloten om als reisorganisatie geen milieubelastende groepsreizen per vliegtuig meer aan te bieden. Dat betekent dat wij ons tot Europese bestemmingen zullen beperken, die in rustig tempo per trein, bus of boot bezocht zullen worden.

Op deze website vindt u bij elke reis alle praktische reisgegevens. Meestal is ook een uitgebreide reisbeschrijving beschikbaar. Zo gewenst kunnen wij u deze informatie ook per gewone post toesturen. Wij zijn ook graag bereid om u telefonisch te informeren: 024-3788872. 

Wij hopen u spoedig als reisgenoot te mogen begroeten!

Gerard Kemna

 

 

Praktische en algemene reisinformatie

  • vervoer: het vervoer vindt plaats per luxe touringcar, per trein of per boot.
  • verblijf: u verblijft in goede hotels, meestal op basis van 'logies + ontbijt'. In steden reserveren we meestal hotels in of nabij het centrum. Op elke reis zijn éénpersoonskamers beschikbaar.
  • prijzen: genoemde reissommen zijn onder voorbehoud, en zijn afhankelijk van koersen en prijsontwikkelingen.
  • opgave: u kunt u via de website, schriftelijk of telefonisch opgeven voor een reis. U ontvangt dan van ons een inschrijfformulier.

Wilt u met ons kennis maken?
Dan bieden wij u de volgende mogelijkheden:

  • Bezoek onze informatiemiddagen voor bepaalde themareizen (indien wij uw reis-interesses weten wordt u uitgenodigd)
  • Deelname aan een dagreis of weekendreis

Toezending reisprogramma's
I.v.m. met de hoge druk- en portokosten zullen wij toezending van onze reisprogramma's enigszins beperken:

  • Donateurs, minimum bijdrage € 30,- per jaar, ontvangen korting op al onze reizen. Zij worden op de hoogte gehouden van alle bijzondere reisinformatie die De Gouden Engel uitgeeft.
  • Vijfjes-engelen: indien u € 5,-overmaakt geeft u blijk van speciale interesse. Wij sturen u dan regelmatig informatie over onze nieuwe activiteiten toe.

Reizen-op-maat
De Gouden Engel heeft veel ervaring met het samen stellen van een "reis-op-maat" (zie voor informatie ook elders op deze site).
In overleg met uw bedrijf, vereniging, onderwijsinstelling of groep bepalen wij bestemming, accomodatie en programma.