België

Eerder plaatsgevonden reizen

 • De Gouden Engel Kunst- en Cultuurreizen. Brussel. Louman & Friso
  131
  Antwerpen - Brussel (Art Nouveau)
  Themareis Art Nouveau. We bezoeken huizen in de ‘nieuwe stijl’ in Antwerpen en Brussel. Ook aandacht voor de beeldende kunst in de periode rond 1900. Inhoudelijke begeleiding: Frederik Erens.
 • De Gouden Engel kunst-en cultuurreizen. Drielandenreis Aachen. Louman & Friso
  152
  Drielandenreis (B-D-NL)
  DEZE REIS STOND AANVANKELIJK VOOR DE PERIODE 18-20 MEI GEPROGRAMMEERD. DATUM. BELANGSTELLENDEN WORDEN SPOEDIG GEÏNFORMEERD. Historie, architectuur, beeldende kunst en natuurschoon. Vanuit een hotel in de Belgische Voerstreek bezoeken we bijzondere locaties in Zuid-Limburg, Aken en het Belgische grensgebied. Inhoudelijke begeleiding: Prof. dr. Nico Nelissen.
 • De Gouden Engel, kunst- en cultuurreizen. Loman & Friso
  012
  GENT [Expositie Van Eyck]
  De expositie 'Van Eyck. Een optische revolutie' in het Museum voor Schone Kunsten te Gent zal niet worden heropend. Hebt u zich opgegeven voor de aanvankelijke dagreizen op 17, 24 en 31 maart dan volgt spoedig informatie over terugbetaling reisgeld en/of reisalternatief.
 • brugge bach academie Louman & Friso Gouden engel Kunst en cultuurreizen
  997
  Brugge [Bach Academie]
  Philippe Herreweghe en Collegium Vocale Gent vormen de kern van een Bachfestival met een keur van ensembles en topartiesten. Thematische begeleiding: Joost Langeveld.
 • 812
  Musica Divina [Mechelen e.o.]
  Musica Divina is een jaarlijks gebeuren binnen het Festival van Vlaanderen. Nadruk ligt op de oude muziek. Onderdeel van Musica Divina is het zgn. Abdijenweekend in De Kempen. Concerten van hoog niveau! Thematische begeleiding: Joost Langeveld (musicus en muzieksocioloog).
 • De Gouden Engel kunst- en cultuurreizen, Gent
  685
  Gent
  Parel van Vlaanderen met een prachtig historisch centrum, interessante musea en een levendig muziek- en theatergebeuren. Bezoek muziek- en theatervoorstelling NTGent.
 • De Gouden Engel, kunst- en cultuurreizen, Brugge
  697
  Brugge [muziekreis]
  Philippe Herreweghe en zijn Collegium Vocale Gent vormen de kern van een bijzonder festival, waarin dit jaar werken van Bach en Buxtehude centraal staan.
 • 512
  Mons (Bergen) -Culturele hoofdstad van Europa]
  De Waalse stad Mons (Bergen) is in 2015 'Culturele hoofdstad van Europa'. Exposities, voormalige mijncomplexen met nieuwe functies, imposante scheepsliften.
 • 597
  Hasselt - LUIK - Tongeren
  Luik: na de donkere jaren van fabriekssluitingen hebben bijzondere bouwprojecten en herstructurering van centrumdelen de stad weer een frisse uitstraling gegeven.
 • 553
  Oostende - De Zee
  'De Zee. Salut d'Honneur Jan Hoet'. Omvangrijke expositie, naar een idee van Jan Hoet, in museum Mu.ZEE en op tal van locaties in het centrum van Oostende. = VOLGEBOEKT =
 • 412
  Mechelen-De Kempen
  Musica Divina is een jaarlijks gebeuren binnen het Festival van Vlaanderen. Nadruk ligt op de oude muziek. Concerten van hoog niveau op bijzondere locaties tijdens het Abdijenweekend in De Kempen. Thema van deze editie is het Requiem.
 • 485
  Brussel
  Themareis Art Nouveau ("Het ontluiken van de moderne tijd"). Bezoek aan het nieuwe Fin-de-Siecle Museum en huizen ontworpen door Victor Horta, Paul Cauchie e.a.
 • De Gouden Engel kunst- en cultuurreizen
  497
  Brugge [BachAcademie]
  Bach Academie Brugge: de muziek van J.S. Bach in een bijzonder festival.
 • De Gouden Engel kunst- en cultuurreizen
  312
  Jan Hoet in GEEL
  Mythe, psychiatrie en kunst staan centraal in de expositie "MIDDLE GATE GEEL '13" op diverse locaties in het centrum van Geel-B. Curator is Jan Hoet.
 • 253
  ZEEkustKUNST [Vlaanderen]
  Moderne kunst langs de Vlaamse Zeekust in het kader van de driejaarlijkse manifestatie 'Beaufort'.